Κορωνησία.. Εικόνες εγκατάλειψης και απαξίωσης

koronisia

Η Κορωνησία αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της Ηπειρωτικής γης. Όπως φαίνεται όμως είναι από τα πιο εγκαταλειμμένα και αναξιοποίητα.

Η παράταξη Δημοτική Αναγέννηση και η επικεφαλής της Τζένη Ταπραντζή με μία σειρά φωτογραφιών αποτυπώνουν την πραγματικότητα.

«Παρουσιάζουμε πολλές εικόνες που ισούνται με χιλιάδες λέξεις… Λέξεις εγκατάλειψης, λέξεις αδιαφορίας, λέξεις ασχήμιας, λέξεις απόγνωσης, λέξεις λύπης και πόνου… Αφού λύπη και πόνο στην καρδιά των συνδημοτών μας προκαλούν οι συγκεκριμένες εικόνες που τραβήχτηκαν χθες στην Κορωνησία του Δήμου Αρταίων» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Οι αληθινές φωτογραφίες από την Κορωνησία στα μέσα Ιουνίου του 2022 φανερώνουν την αθλιότητα και την εγκατάλειψη σε όλο της το μεγαλείο!EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • koronisia1EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • koronisia2

Ένας επίγειος παράδεισος ξεχασμένος.  Καλοκαίρι, εν μέσω ακρίβειας και ενεργειακής κρίσης με πληθώρα επιπτώσεων στους πολίτες, και ενώ η Κορωνησία θα μπορούσε πραγματικά λόγω της ιδιομορφίας της να αποτελεί την Ελληνική Πολυνησία, πόλο έλξης για χιλιάδες συνδημότες μας, τουρίστες και επισκέπτες, αυτή “μαραζώνει” στην ερημιά και την εγκατάλειψη εξαιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής.

Παραλίες με σκουπίδια, παρατημένες στο έλεος, χωρίς επισκεψιμότητα, τώρα που η βενζίνη έχει φτάσει στα ύψη και θα αποτελούσαν ιδανικό προορισμό για τους Αρτινούς, αλλά και πολίτες γειτονικών δήμων.

«Ποιος φταίει για αυτό το χάλι; Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις! Με χίλιες λέξεις εγκατάλειψης και αδιαφορίας περιγράφονται οι παραλίες της Κορωνησίας, με χίλιες λέξεις εγκατάλειψης και αδιαφορίας περιγράφεται και η εικόνα με τον αθλητή να κάνει θαλάσσιο σπορ σε μια παραλία αφημένη στο έλεος… Για ποια λοιπόν τουριστική ανάπτυξη και προβολή μιλάει με κομπασμό εδώ και χρόνια η δημοτική αρχή; Μήπως έχει μπερδέψει το νόημα των λέξεων; Διότι αυτές οι φωτογραφίες απεικονίζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣ ΕΧΕΙ και ουδεμία σχέση έχουν με τουριστική ανάπτυξη…!» σημειώνει η κ. Ταπραντζή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ