Κωπηλατική συνάντηση ανάπτυξης στην Παμβώτιδα

arxarioi noi

arxarioi noi

Προπονητική Συνάντηση της κατηγορίας Ανάπτυξης πραγματοποιήθηκε στην Παμβώτιδα από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, με τη συμμετοχή εννέα αρχάριων αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και αντίστοιχου αριθμού νεαρών κωπηλατών από τον Δημοτικό Ναυτικό Όμιλο Ηγουμενίτσας.

Τα παιδιά προπονήθηκαν στη λίμνη των Ιωαννίνων υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του προπονητή της ΕΚΟΦΝΣ Αποστόλη Γκουντούλα, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις τους. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του, «τα Γιάννενα, η Ηγουμενίτσα και το Μαυροχώρι έχουν τις πιο πολλές και πιο ποιοτικές μονάδες αρχαρίων αθλητών στον τομέα της Ανάπτυξης. Το άθλημα της Κωπηλασίας δεν είναι παιχνίδι, έχει απαιτήσεις. Είναι δύσκολο για τους προπονητές να φέρουν νέους αθλητές, ωστόσο, απ’ τα σωματεία αυτά γίνεται συστηματική δουλειά ώστε να μαζέψουν παιδιά και να τα δουλέψουν σωστά».

Ο Απ. Γκουντούλας σημείωσε πως οι συναντήσεις Ανάπτυξης θα έχουν και συνέχεια, με στόχο, όπως είπε, «στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης το ερχόμενο καλοκαίρι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους και πιο καλά δουλεμένους αθλητές». Δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσει τον Ν.Ο.Ι. για την παραχώρηση των σκαφών που χρησιμοποιήθηκαν στη Συνάντηση και τον προπονητή Αλέξανδρο Φώτη για την πολύτιμη βοήθειά του στη διεξαγωγή της.

Από πλευράς Ν.Ο.Ι. δοκιμάστηκαν οι αθλητές: Ηλίας Μπλέτσας, Αλέξης Βαρθολομαίος, Καλυψώ Μαργαρίτη, Κατερίνα Γκόγκου, Χριστίνα Παπαϊωάννου, Άγγελος Λαγός, Στέφανος Δημητρίου, Στέφανος Βασιλείου και Γιώργος Παπαγεωργίου.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ