Κοντά στον γενικό μέσο όρο οι εμβολιασμοί στην Ήπειρο

emvoliastiko kentro

Κοντά στον πανελλαδικό μέσο όρο είναι οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στην Ήπειρο. Μάλιστα τα ποσοστά για τους Νομούς Πρέβεζας και Θεσπρωτίας είναι πάνω από το γενικό ποσοστό ενώ μικρό έλλειμμα καταγράφει η Άρτα και μεγαλύτερη απόκλιση ο Νομός Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν την Δευτέρα από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, οι εμβολιασμοί με όλες τις δόσεις ανέρχονται σε 12.080.000.

Με μία δόση έχουν εμβολιαστεί 6.415.000 πολίτες, δηλαδή το 61,1% του γενικού πληθυσμού και 70,5% του ενήλικου πληθυσμού.

Έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους 6.060.000 πολίτες, δηλαδή το 57,7% του γενικού πληθυσμού και 67,2% του ενήλικου πληθυσμού.

Στην Ήπειρο το μεγαλύτερο ποσοστό ολοκληρωμένων εμβολιασμών μεταξύ του μόνιμου πληθυσμού έχει η Πρέβεζα και το χαμηλότερο σημειώνεται στο Νομό Ιωαννίνων.

Οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί για την Πρέβεζα φτάνουν στο 63,4% για το Νομό Θεσπρωτίας που ακολουθεί στο 58,4% για την Άρτα στο 55,7% και στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Νομός Ιωαννίνων με τους ολοκληρωμένους εμβολιασμούς να φτάνουν στο 50,7%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ