Κωνσταντινούπολη τέλος για το “Ζορπίδης travel”

agia sofia kon

Στοπ στα ταξίδια που χρόνια τώρα οργανώνει για την Κωνσταντινούπολη βάζει το ιστορικό “Ζορπίδης travel”, ο ιδιοκτήτης του και πρόεδρος του ΕΕΘ, δίνοντας τη δική του απάντηση στην μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί από τον Ερντογάν.

Μιλώντας στο Radio North 98 ο Μιχάλης Ζορπίδης δήλωσε χαρακτηριστικά πως “Αγία και τζαμί δεν γίνεται!, ανακοινώνοντας την απόφασή του τα τουριστικά λεωφορεία του δικού του πρακτορείου να μην πραγματοποιούν εκδρομές προς την Κωνσταντινούπολη για όσο χρονικό διάστημα η Αγία Σοφία παραμείνει τζαμί.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζορπίδης είπε: «Από την Μακεδονία υπήρχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Κωνσταντινούπολη. Από μικρό παιδί έμαθα ότι η Αγία Σοφία είναι μουσείο και όχι τζαμί. Ας το δει ο κ. Ερντογάν. Εμείς δεν θα κάνουμε τις εκδρομές μας. Όσο η Αγία Σοφία είναι τζαμί, το έχω αποφασίσει όταν ανοίξουν τα σύνορα, δεν θα κάνω εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή την περίοδο έτσι κι αλλιώς λόγω κορονοϊού δεν γίνονται εκδρομές. Η Αγία Σοφία δεν μπορεί να είναι τζαμί. Αυτό θα κάνω εγώ στη δικιά μου επιχείρηση. Δεν έχω συζητήσει με άλλους συναδέλφους μου. Εγώ δεν μπορώ να γράψω στο πρόγραμμά μου ότι θα πάμε να επισκεφτούμε την Αγία Σοφία ως τζαμί. Αγία και τζαμί δεν γίνεται!»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ