Οι KOKOLO στον πολυχώρο Αγορά

KOKOLOΈνα τρίωρο πάρτι-φωτιά, υπόσχονται οι πλέον οι ειδικοί, στον Πολυχώρο Αγορά, στα Ιωάννινα. Το ραντεβού είναι την Τετάρτη, στις 5 Δεκεμβρίου.
Γνωστοί παγκοσμίως ως The Kokolo New York City Afrobeat Orchestra, τα τελευταία χρόνια για ευκολία και συντομία αυτοαποκαλούνται Kokolo, αλλά αυτό που δεν άλλαξε ποτέ είναι, ότι πρόκειται για την σημαντικότερη δύναμη πίσω από το πρόσφατο παγκόσμιο revival του afrobeat και afrofunk ήχου και την τεράστια δημοφιλία του εν λόγω είδους.

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου η Νέα Υόρκη συναντά τους ήχους του Fela Κuti και του Spanish Harlem τις μουσικές του James Brown και των Fania All Stars σε μια μοναδική συναυλία.

Ιδρύθηκαν το 2001 στο Lower East Side της Νέας Υορκης από τον Ray Lugo και έκτοτε έχουν εξελιχθεί σε μια μηχανή παραγωγικότητας ηχογραφήσεων και ζωντανών εμφανίσεων έχοντας περισσότερες από 50 (!!!) δισκογραφικές δουλειές και εκατοντάδες εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο με αποκορύφωμα φυσικά το headline στο θρυλικό Montreal Jazz Festival αλλά και στο Glastonbury, έχοντας επίσης μοιραστεί τη σκηνή με ιερά τέρατα όπως ο Isaac Hayes, James Brown και Roy Ayers αλλά και ονόματα όπως Roots Manuva, Pete Rock κ.ά.

Λίγοι μπορούν να διαφωνήσουν ότι οι Kokolo παρουσιάζουν ένα από τα πιο δυνατά shows που μπορεί να δώσει συγκρότημα επί σκηνής, ξεπερνώντας τις τρεις ώρες. Το σύνθημα τους είναι ένα : η σκηνή είναι η γέφυρά μας για τον κόσμο! Μια γεύση από Kokolo μπορείτε να πάρετε την Τρίτη παρακολουθώντας την εμφάνιση τους στο ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Παράλληλα έχουν αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση ορμώμενοι κυρίως από την πιστότητα τους στις αξίες του Ουμανισμού και τα γραπτά του Osho, όπως άλλωστε αναγράφεται στα εξώφυλλα των δίσκων τους. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις , μια πραγματική εμπειρία για τους παρευρισκόμενους και η καλύτερη αφορμή για ξέφρενο χορό και κέφι.

Doors open: 21:00

Γενική είσοδος : 10 ευρώ – Φοιτητικό 8 ευρώ

Τηλ. Κρατήσεων 26510-79855

Πληροφορίες: 6944848642

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ