Επτά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε διάστημα έξι ωρών περίπου… Τα περισσότερα προκλήθηκαν εξ αιτίας της ολισθηρότητας και ευτυχώς σε κανένα απ’ αυτά δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Περισσότερα...

Η μεθοδικότητα και η σχολαστικότητα με την οποία διερεύνησε την υπόθεση του θανάτου του 32χρονου κυνηγού η αστυνομία των Ιωαννίνων, αποδείχθηκαν καθοριστικής σημασίας ώστε να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Η ομάδα των εννέα που βρίσκονταν μαζί με τον άτυχο νέο στην παγάνα του αγριογούρουνου, ισχυρίζονταν από το βράδυ της Κυριακής ότι δεν πυροβόλησε κανείς από τους ίδιους... Όμως αυτό δεν μπορούσε να πείσει κανένα! Πολύ περισσότερο τους έμπειρους αξιωματικούς που είχαν τον συντονισμό της έρευνας.

Περισσότερα...

ΦΩΤΟ- Θρησκευτικές εικόνες, νομίσματα και άλλα αντικείμενα, εντόπισαν έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε αυτοκίνητο και σε σπίτια, ιδιοκτησίας ζευγαριού ημεδαπών. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 55 και 50 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, το πρωί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...