Στο πλαίσιο της ανάληψης καινοτόμων δράσεων εξωστρέφειας, το Γενικό Επιτελείο Στρατού καθιέρωσε τη βράβευση εργοδοτών, οι οποίοι διευκολύνουν τους Εφέδρους και Εθνοφύλακες να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Ενεργού Στρατού.

Περισσότερα...

Άλλους 41 επαγγελματίες στην πόλη των Ιωαννίνων είχε εξαπατήσει η σπείρα που εξαρθρώθηκε προ τριημέρου από την Ελληνική Αστυνομία. Ήδη από τότε είχε εξακριβωθεί ότι οι τρεις που δρούσαν είχαν καταφέρει να αποσπάσουν χρήματα από δέκα επαγγελματίες υποσχόμενοι την ανανέωση συνδρομής σε επαγγελματικό οδηγό. Η κομπίνα όμως που είχαν στήσει ήταν πολύ μεγαλύτερη και τα χρηματικά ποσά που είχαν αποσπάσει σημαντικά.

Περισσότερα...

Τα πυροσβεστικά οχήματα δημιουργούν την καθιερωμένη αψίδα νερού... Το αεροσκάφος της TUS προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Το πλέον καθοριστικό βήμα για την ανάπτυξη του τοπικού αερολιμένα έχει ήδη γίνει! Και το πρώτο τακτικό δρομολόγιο από την Λάρνακα ήταν πλέον γεγονός. Ήπειρος και Κύπρος, βρίσκονται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. 

Περισσότερα...

Τέλος καλό για τον νεαρό "σνοουμπορίστα", που χάθηκε το μεσημέρι στις πλαγιές του Χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών. Τον νεαρό εντόπισε ομάδα διάσωσης, υπό τον αντιπρόεδρο του Χιονοδρομικού κέντρου, Νίκο Χατζηνικολάου, σε ρέμα προς την περιοχή του Δίστρατου Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...