Πρόσωπο το οποίο δεν ανήκει στην τοπική πολιτική σκηνή αλλά θέλει να εισέλθει σε αυτή, βρίσκεται πίσω από τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που ασκήθηκε στο Γηροκομείο Ιωαννίνων και το βαρύτατο πρόστιμο που έχει επιβληθεί για την "λαθρεμπορία καυσίμων". Την βαρύτατη αυτή καταγγελία έκανε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, κατά την διάρκεια δηλώσεων στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Χωρίς να θελήσει να προχωρήσει σε άλλες λεπτομέρειες ανέφερε ότι πρόκειται για πρόσωπο που ζήτησε να συναντηθεί μαζί του αλλά εισέπραξε την άρνησή του.

Περισσότερα...

Καταστράφηκαν με τη μέθοδο της καύσης σε κλίβανο, παρουσία αρμόδιας επιτροπής, ποσότητες κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών, τα οποία φυλάσσονταν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Περισσότερα...

Μπροστά στον κίνδυνο του λουκέτου βρίσκεται το Γηροκομείο Ιωαννίνων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την περίθαλψη των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και για την κοινωνική αλληλεγγύη στην περιοχή. Τα οικονομικά προβλήματα είχαν ακουμπήσει μία από τις μεγαλύτερες δομές της περιοχής εδώ και χρόνια, όμως η σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίζει είναι το πρόστιμο που έχει επιβάλλει το Τελωνείο Ηγουμενίτσας μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε. Το πρόστιμο ανέρχεται στις 140 χιλιάδες ευρώ και η διοίκηση του Γηροκομείο κατηγορείται ουσιαστικά για... λαθρεμπόριο καυσίμων!!!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...