Κοινή διεκδίκηση αστυνομικών του επιδόματος παραμεθορίου

enoseis astinomikon

Κοινή συνεδρίαση των προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κέρκυρας και Φλώρινας και του Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Γιώργου Παπατσίμπα πραγματοποιήθηκε στα Γιάννινα με αντικείμενο την επέκταση στο αστυνομικό προσωπικό του επιδόματος παραμεθορίων και προβληματικών περιοχών.

Το συγκεκριμένο αίτημα έχει αναδειχθεί πολλές φορές, αποτέλεσε αντικείμενο ερωτήσεων στην Βουλή και υπήρξαν πάντα υποσχέσεις.

«Δυστυχώς, έως και σήμερα ουδεμία πρόθεση θεσμοθέτησης έχει υπάρξει με αποτέλεσμα τα δεδομένα για τους Έλληνες αστυνομικούς της ελληνοαλβανικής μεθορίου να παραμένουν τα ίδια» σημειώνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την συνάντηση.

«Εξακολουθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες προστασίας των συνόρων από παράνομη μετανάστευση, λαθρεμπόριο και λοιπές εγκληματικές δραστηριότητες και βεβαίως συνεχίζουμε να βιώνουμε την άνιση επιδοματική μεταχείριση.   

Την κατάφορη αυτή αδικία, τονίσαμε και κατά τη σημερινή μας κοινή συνεδρίαση, απαιτώντας από τους κυβερνητικούς βουλευτές και την Κυβέρνηση να τηρήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, δρομολογώντας τη χορήγηση του επιδόματος παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών με την επέκταση των νομοθετικών ρυθμίσεων», καταλήγει η κοινή ανακοίνωση των Αστυνομικών Ενώσεων.                                                                                                                     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ