Κλειστά την Πέμπτη τα δημαρχεία της Ηπείρου

PEDΚλειστά θα παραμείνουν την ερχόμενη Πέμπτη όλα τα δημαρχεία της Ηπείρου, όπως είχε αποφασιστεί σε πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πολύ οξυμένα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι.

Το συμβολικό κλείσιμο των Δημαρχείων, σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΠΕΔ, πραγματοποιείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων της πολιτείας απέναντι στους Δήμους με αποτέλεσμα αυτοί να έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και να απειλείται ακόμα και η λειτουργίας τους.

Τα θέματα αυτά το Προεδρείο της Π.Ε.Δ. Ηπείρου θα τα θέσει στην συνάντηση που θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα με τον Υπουργό Εσωτερικών.

Οι Δήμαρχοι της Ηπείρου ζητούν την κατανόηση όλων των πολιτών για τα πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν από το κλείσιμο των Δημαρχείων, που σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμούν να δημιουργήσουν με την ενέργειά τους αυτή, η οποία αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση όλων, για την άμεση αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων των Δήμων, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχιση της ομαλής λειτουργίας τους, προς όφελος όλων των δημοτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ