Κλειστό λόγω κρούσματος το δημαρχείο Ζηρού

filippiada dimarxeio

Κλειστό παραμένει σήμερα το Δημαρχείο Ζηρού, στην Φιλιππιάδα μετά από θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε μεταξύ των εργαζομένων.

Ο υπάλληλος που βρέθηκε θετικός απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο εφαρμόζονται όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το Δημαρχείο έκλεισε προκειμένου να γίνει απολύμανση ενώ αναμένεται Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ προκειμένου να προχωρήσει σε δειγματοληψία των υπόλοιπων υπαλλήλων.

Η ανακοίνωση του Δήμου

Ο Δήμος Ζηρού με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε το συμβάν όπως και τα μέτρα τα οποία λαμβάνει.

Αναλυτικά αναφέρει:

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα το δημαρχείο Δήμου Ζηρού στη Φιλιππιάδα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση, έπειτα από τη επιβεβαίωση θετικού κρούσματος COVID 19 σε υπάλληλο, που  βρισκόταν σε άδεια.

Ο Δήμος βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με τη διεύθυνση δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου και τον ΕΟΔΥ για περαιτέρω οδηγίες, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ιχνηλατεί τις στενές επαφές του ατόμου που βρέθηκε θετικό στον κορωναϊό και θα πραγματοποιήσει τεστ σε υπαλλήλους του Δήμου. 

Υπογραμμίζουμε ότι ο Δήμος ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, προκειμένου κανένας εργαζόμενος και πολίτης να μην τεθεί σε κίνδυνο.

Η υγεία είναι η πρώτιστη προτεραιότητα όλων μας.

Οι υπηρεσίες του Δημαρχείου θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από αύριο Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ