Κλειστή η ΕΟ Αντιρρίου- Ιωαννίνων- Μόνο από την Ιόνια η κίνηση

ak antirio

ak antirio

Με ασφάλεια απεγκλωβίστηκαν οδηγοί και επιβάτες 10 οχημάτων, που είχαν ακινητοποιηθεί στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της Κλεισούρας Αιτωλοακαρνανίας, λόγω των κατολισθήσεων από την έντονη βροχόπτωση.

Οι ζημιές που έχουν προκληθεί στο σημείο είναι πολύ μεγάλες και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος είναι πολύ πιθανόν ο δρόμος να μείνει κλειστός για αρκετές ημέρες.

Πρόκειται για τον οδικό άξονα που μέχρι πρότινος αποτελούσε τη μία και μοναδική αρτηρία που ένωνε Δυτική Ελλάδα με Ήπειρο. Ωστόσο τον δρόμο εξακολουθούν να χρησιμοποιούν πολλοί είτε για να αποφύγουν τα διόδια της Ιόνιας είτε για τοπική εξυπηρέτηση.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι προκειμένου εκτελεσθούν επείγουσες εργασίες αποκατάστασης τμήματος της Νέας Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων της οποίας το οδόστρωμα υπέστη καθίζηση λόγω έντονης βροχόπτωσης και αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, κατά την διάρκεια των εργασιών, θα πραγματοποιηθούν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δυο ρεύματα κατεύθυνσης της Νέα Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων (από τη διασταύρωση Αγγελοκάστρου, χιλιομετρική θέση 48+350, έως το κόμβο Συκιάς, χιλιομετρική θέση 58+000) κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα (02-12-2017) έως την (22-12-2017).

Κατά τα το ανωτέρω χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται είτε μέσω της Ιόνιας Οδού, είτε μέσω του παράπλευρου Επαρχιακού Οδικού δικτύου, ανάλογα με τον προορισμό των οχημάτων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ