Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στα Γιάννινα, τι κάνουν οι άλλοι δήμοι στην Ήπειρο

auli xioni

auli xioni

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Ιωαννιτών μετά την ασθενή χιονόπτωση που εκδηλώθηκε αλλά και τον ισχυρό παγετό που ακολουθεί.

Η απόφαση ελήφθη απόψε και στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «τα σχολεία Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών αύριο 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στο Δήμο Ιωαννιτών, κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα σχολεία στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων θα μείνουν κλειστά. Κλειστά επίσης θα είναι τα σχολεία στους Δήμους Μετσόβου, Κόνιτσας και Πωγωνίου.

Κλειστά θα παραμείνουν στο Δήμο Ζίτσας τα σχολεία όλων των βαθμίδων (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) την Τετάρτη (11/01/2017).

Η ανακοίνωση έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης, μετά την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν τα μαθητικά δρομολόγια των ΚΤΕΛ λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία και στον Δήμο Δωδώνης. 

Στο Νομό Θεσπρωτίας τα σχολεία θα μείνουν κλειστά και στους τρεις Δήμους, Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία στην Πάργα, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν στο Δήμο Ζηρού καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα από τις χιονοπτώσεις, όπως και στο Δήμο Πρέβεζας.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους Δήμους Νικολάου Σκουφά και Γεωργίου Καραισκάκη του Νομού Άρτας.

Με απόφαση του Δημάρχου Αρταιων Χρήστου Τσιρογιάννη, εξαιτίας των έντονων καιρικών συνθηκών αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια) στο Δήμο Αρταίων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ