Κλειστά take away από τις 20:30

deliveri

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα που εξυπηρετούν τους πολίτες μόνο μέσω delivery και take away από τις 20:30, λόγω των νέων μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας εν μέσω lockdown λόγω του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Αυτό διευκρινίζει η Πολιτική Προστασία μετά τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά για απαγόρευση της κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες, από την Παρασκευή 13/11 σε όλη τη χώρα.

Όπως ξεκαθαρίζεται και με δεδομένο ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας από την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, θα αρχίζει από τις 21:00 τα καταστήματα που λειτουργούν με υπηρεσίες delivery ή και take away θα κλείνουν μισή ώρα νωρίτερα.

Πληροφορίες θέλουν την απόφαση για τα ντελίβερι να επανεξετάζεται χωρίς μέχρι στιγμής να είναι γνωστό τι πρόκειται τελικά να γίνει.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, εκτός από τον περιορισμό των μετακινήσεων ανέφερε ακόμη ότι η ατομική άθληση επιτρέπεται μόνο μέχρι τρία άτομα και κοντά στην οικία των πολιτών ενώ δεν επιτρέπονται κυνήγι και ψάρεμα, μετά από απόρριψη του σχετικού αιτήματος από την αρμόδια επιτροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ