Κλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία στο Δήμο Ιωαννιτών..

akadimia xioni1

akadimia xioni1

-Κλείνουν και στους υπόλοιπους δήμους του Νομού

Κλειστά θα μείνουν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα τα σχολεία στο Δήμο Ιωαννιτών… Με απόφαση που ελήφθη και λόγω της κατάστασης που επικρατεί από την χιονόπτωση, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή, τελευταία ημέρα της εβδομάδας.

Στο Δήμο Ιωαννιτών θα παραμείνουν κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί.

Οι σχολικές αυλές πάντως παραμένουν γεμάτες από χιόνι… Είναι επιβεβλημένο να γίνει άμεσα αποχιονισμός ή να ανοίξουν κάποιοι διάδρομοι και σίγουρα θα πρέπει να πέσει αλάτι ώστε τα σχολεία να είναι έτοιμα για επαναλειτουργία την Δευτέρα.

axioni zosimaia

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Δωδώνης, λόγω των προβλημάτων που έχουν ανακύψει από τη χιονόπτωση.

Λόγω του χιονιού και του παγετού που επικρατεί στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ όλα τα σχολεία στον Δήμο θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Παρασκευή, με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και των εργαζομένων.

Δεν θα λειτουργήσουν και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία (δημοτικά και νηπιαγωγεία) στο Δήμο Ζαγορίου με απόφαση που έλαβε ο Δήμαρχος Βασίλης Σπύρου.

Το κλείσιμο των σχολείων για μια ακόμη ημέρα, τρίτη κατά σειρά, κρίθηκε επιβεβλημένο για προληπτικούς λόγους, αφού οι καιρικές συνθήκες παραμένουν δυσχερείς σε όλο το δήμο και μετά τα χιόνια επικρατεί παγετός στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.

Κλειστά θα παραμείνουν για τρίτη ημέρα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Ζίτσας λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Ειδικότερα, με απόφαση του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου την Παρασκευή (13/01/2017), δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) και δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί σε όλο το Δήμο Ζίτσας, για λόγους πρόληψης και με γνώμονα την ασφάλεια των νηπίων και των μαθητών.

Επίσης τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν ούτε στο Δήμο Κόνιτσας, μετά από ανάλογη απόφαση που ελήφθη. Το κλείσιμο των σχολείων αποφάσισε και ο Δήμος Πωγωνίου.

Κλειστά τέλος, όπως έγινε γνωστό, θα μείνουν τα σχολεία και στο Δήμο Μετσόβου. 

Κλειστά επίσης θα παραμείνουν τα σχολεία στο Δήμο Γεωργίου Καραισκάκη, του Νομού Άρτας.

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ