Κλείσιμο εστιατορίου παραμονές των Χριστουγέννων

elati plk

elati plk

Απάντηση στην ανακοίνωση του Δήμου Ζαγορίου για το κλείσιμο του εστιατορίου –δημοτικό ακίνητο που ήταν μισθωμένο- στην Ελάτη, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, δίνουν επαγγελματίες της περιοχής.

Στην επιστολή τους αναλυτικά αναφέρουν:

Από κανέναν δεν αμφισβητείται το κύρος και η ισχύς των δικαστικών αποφάσεων, πλην όμως προβληματιζόμαστε εντονότατα για τη σκοπιμότητα εκτέλεσης της σχετικής απόφασης στις 29-11-2017, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και με την πληρότητα των καταλυμάτων μας σε ποσοστό 100%, από το Δήμαρχο Ζαγορίου.

Διερωτόμαστε τίνος πραγματικά τα συμφέροντα προασπίζει ο Δήμαρχος, όπως διατείνεται στο σχετικό δημοσίευμα, τη στιγμή που οι κρατήσεις των καταλυμάτων μας πραγματοποιήθηκαν με δεδομένη τη λειτουργία του εστιατορίου το οποίο εκτός των επισκεπτών της Ελάτης, εξυπηρετεί και τουρίστες από πολλά χωριά του Ζαγορίου, καθώς φημίζεται ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής.

Ποιά η σπουδή του Δημάρχου να κλείσει το εν λόγω εστιατόριο πριν τα Χριστούγεννα; Ποιά βλάβη άραγε θα είχε υποστεί ο Δήμος και με ποιό τρόπο θα είχαν ζημιωθεί τα συμφέροντά του, εάν εκτελούσε την απόφαση αυτή μετά τις γιορτές κι αφού θα είχαν εξυπηρετηθεί οι επισκέπτες της Ελάτης και της ευρύτερης περιοχής;

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ