Κλείνουν τον κόμβο στο Καλπάκι αγρότες των Ιωαννίνων

agrotes plateia

Η Επιτροπή Αγώνα των γεωργοκτηνοπτηνοτροφικών οργανώσεων Ν. Ιωαννίνων μετά τις απαράδεκτες και χωρίς αντίκρισμα εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, όπως τις χαρακτηρίζει,  αποφάσισε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο με τον  αποκλεισμό του κόμβου Καλπακίου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις εξίμισι το απόγευμα.

Παράλληλα συμπαρίσταται και στις κινητοποιήσεις των αγροτών της Θεσπρωτίας, οι οποίοι θα αποκλείσουν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ καθώς επίσης απευθύνει κάλεσμα στο σύνολο των αγροτών της χώρας για μαζική συμμετοχή στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, το οποίο θα αποτελέσει το αποκορύφωμα των κινητοποιήσεων.