Κλείνουν την Εθνική.. Διαμαρτυρία για το ΚΥ Πάργας

kentro ig poreia

kentro ig poreia

Κινητοποιήσεων συνέχεια από κατοίκους και φορείς της Πάργας με αίτημα την διατήρηση και την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας.

Το Κέντρο Υγείας Πάργας, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μετά την συνεχή υποβάθμισή του είναι αδύνατο να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής, ειδικά τους θερινούς μήνες όπου η κίνηση είναι αυξημένη.

Μετά την πρώτη κινητοποίηση που είχε γίνει, χωρίς όμως να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, οι κάτοικοι και οι φορείς επανέρχονται.

Την ερχόμενη Τετάρτη (15 Μαρτίου) στις δύο το μεσημέρι προχωρούν στο κλείσιμο της εθνικής οδού στον Μεσοπόταμο. Η κινητοποίηση έχει συμβολικό χαρακτήρα και ελήφθη σε σύσκεψη της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών με όλους τους συλλόγους και τα σωματεία της περιοχής.

“Διεκδικώντας την καθημερινή- πλήρη λειτουργία των Κέντρων Υγείας του Δήμου Πάργας καθώς και τη στελέχωση του ΕΚΑΒ και εκφράζοντάς και την αλληλεγγύη μας στην απεργία των εργαζομένων στα νοσοκομεία, αποφασίσαμε να δώσουμε δυναμικές απαντήσεις σε όποια μεθόδευση γίνεται και αποσκοπεί στην υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας στην περιοχή μας αλλά και γενικότερα στη χώρα.

Σε αυτό λοιπόν το πνεύμα καλούμε όλους τους κάτοικους της Πάργας και της ευρύτερης περιοχής, την Τετάρτη 15/3 και ώρα 2.00 το μεσημέρι στην Εθνική οδό στο Μεσοπόταμο σε μια μεγάλη συγκέντρωση με συμβολικό κλείσιμο του δρόμου”, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ