Κλείνει ο κύκλος του Εμβολιαστικού, άγνωστη η τύχη του κτιρίου

emvoliastiko kentro

Κάτι λιγότερο από…  ελάχιστο είναι πλέον το ενδιαφέρον για εμβολιασμό. Η Κυβέρνηση με την πολιτική των τελευταίων μηνών πέρασε σε όλους τους τόνους ότι η πανδημία το καλοκαίρι πάει διακοπές και το Υπουργείο Υγείας έχει δώσει ραντεβού για επανεξέταση των μέτρων στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό και οι εμβολιαστικές γραμμές κλείνουν η μία μετά την άλλη. Στα Νοσοκομεία και το Κέντρο Υγείας είναι ελάχιστες οι ώρες που είναι διαθέσιμες για το κοινό ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και στο Mega Εμβολιαστικό.

Η μείωση προσέλευσης ξεπερνά το 95% με τους ημερήσιους εμβολιασμούς να μην αγγίζουν ούτε τους πενήντα.

Ακόμη  και τις μέρες που οι γραμμές ανοίγουν στα δύο νοσοκομεία το ενδιαφέρον είναι τόσο χαμηλό που τα προγραμματισμένα ραντεβού είναι μονοψήφια.  Παρόμοια είναι η είναι η εικόνα και στο Εμβολιαστικό το οποίο όπως όλα δείχνουν οδεύει προς την αναστολή λειτουργίας.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής που θέλησαν να προγραμματίσουν τρίτη δόση εμβολίου η πλατφόρμα είναι κλειστή και διαθέσιμα ραντεβού στο Εμβολιαστικό από την 1η Ιουνίου δεν υπάρχουν.

Επίσημα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την τύχη του εμβολιαστικού κέντρου. Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αποσπασμένο από τα νοσοκομεία προσωπικό θα παραμείνει για λίγες ημέρες και άλλες θέλουν ήδη να έχει κινηθεί η διαδικασία για την επιστροφή τους στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Το Εμβολιαστικό ξεκίνησε την λειτουργία τον Ιούνιο του 2021 και η παραχώρηση του κτιρίου από τον ΕΟΔΥ είχε διάρκεια ενός έτους.

Όπως όλα δείχνουν ο ρόλος του ολοκληρώνεται και η τύχη του κτιρίου που είχε παραμείνει κλειστό για είκοσι σχεδόν χρόνια μέχρι στιγμής είναι άγνωστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ