Κλείνει η ΕΤΑΝΑΜ στην Άρτα;

gerovasili olga

Εδώ και μέρες φημολογείται έντονα το κλείσιμο των γραφείων της ΕΤΑΝΑΜ στην Άρτα. Παρά τα δημοσιεύματα και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την διοίκηση της εταιρείας δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για την διάψευσή τους, γεγονός που δίνει τροφή στα σενάρια.

Το θέμα αναδεικνύει με δήλωσή της η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, σημειώνοντας ότι η ΕΤΑΝΑΜ αποτελεί αναπτυξιακό οργανισμό στον οποίο μετέχουν δήμοι και περιφέρεια Ηπείρου και χειρίζεται έναν σοβαρό φάκελο από προγράμματα ειδικά για τον πρωτογενή τομέα.

«Η διοίκηση του φορέα φαίνεται πως σκοπεύει να καλύψει πιθανές υπηρεσιακές ανάγκες της Πρέβεζας με τη μετακίνηση των δύο υπαλλήλων που εργάζονται εδώ και χρόνια στην Άρτα και μάλιστα με δικά τους έξοδα!

Μία τέτοια αδικαιολόγητη κίνηση θα σημάνει την υποβάθμιση των υπηρεσιών του οργανισμού στην περιοχή και συρρίκνωση της επενδυτικής και οικονομικής δραστηριότητας του Νομού Άρτας. Ενός Νομού πού εδώ και 2 χρόνια χανει κάθε τόσο και μία δημόσια δομή.

Οι πολίτες της Άρτας βλέπουν τις αναπτυξιακές προοπτικές του νομού μας να διαλύονται. Καλούμε τους εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης και τους βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους εκτός αν αυτό είναι το σχέδιό τους για την ανάπτυξη του Νομού Άρτας» τονίζει η κ. Γεροβασίλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ