Κινητοποιήσεις για τις απολύσεις στα Goody’s Ιωαννίνων

goodys ki

Στάση εργασίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του καταστήματος Goody’s Burger House στα Γιάννινα  με τη στήριξη του Σωματείου Εργαζομένων Επισιτισμού και Τουριστικών Επαγγελμάτων του Νομού.

Οι εργαζόμενοι και το σωματείο ζητούν την ανάκληση των τεσσάρων απολύσεων που έγιναν και τις οποίες χαρακτηρίζουν άδικες και εκδικητικές.

«Με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και πρωτοβάθμιων σωματείων οι εργαζόμενοι περιφρουρήσαμε μαζικά  την στάση εργασίας στο χώρο. Αποδεικνύεται ξανά ότι με την οργάνωση μας στο σωματείο και την άμεση αλληλεγγύη και των υπόλοιπων σωματείων, σπάει ο φόβος και η εργοδοτική τρομοκρατία.

Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης, με την ενότητα μας και την καθολική συμμετοχή των συναδέλφων καταφέραμε ήδη να επιστρέψει απόψε μία απολυμένη συνάδελφος στη δουλειά. Πραγματικά μας ενθάρρυνε στον αγώνα η στήριξη δεκάδων εργαζομένων, πελατών και τουριστών που ακόμα και απ τη ντουντούκα μας έδειξαν την αλληλεγγύη τους.  

Το σωματείο μας άμεσα μέσα από συλλογικές διαδικασίες θα αποφασίσει για την οργάνωση και τη κλιμάκωση των κινητοποιήσεων» τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ