Κινητοποιήσεις για ένα καλύτερο νοσοκομείο!

ergazomenoi noso

ergazomenoi noso

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποίησε ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας μαζί με όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της περιοχής με αντικείμενο συζήτησης τις εξελίξεις στον χώρο της Υγείας.

Η σύσκεψη αυτή έγινε με αφορμή προσχέδιο νόμου το οποίο βρίσκεται σε διαβούλευση και το οποίο προβλέπει σαρωτικές αλλαγές τόσο στον υγειονομικό χάρτη της χώρας (συγχωνεύσεις κλινικών, Νοσοκομείων κ.τ.λ) όσο και αλλαγές στους ήδη κουτσουρεμένους οργανισμούς των Νοσοκομείων.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος Εργαζομένων με το προσχέδιο ανοίγει ο δρόμος για τη διασύνδεση των νοσοκομείων, όπως αυτό της Πρέβεζας με την Λευκάδα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα τα πρωτοβάθμια σωματεία θα αναλάβουν πολύπλευρη και πολυεπίπεδη δράση που θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε δομές Υγείας, ευρύ διάλογο με τους εργαζόμενους μέσα από γενικές συνελεύσεις, αξιοποίηση της απεργίας της ΠΟΕΔΗΝ στις 15-03, και θα κορυφωθεί με διαδήλωση για την Υγεία στις 28-03-17 στην Πρέβεζα.

«Με αυτές τις δράσεις θα δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους νομίζουν πως μπορούν στο βωμό του κέρδους να θυσιάσουν το δικαίωμα μας στην πρόσβαση σε δωρεάν και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας» καταλήγει η ανακοίνωση.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ