Κινητοποιήσεις για να φύγουν οι κεραίες

keraiaΤην άμεση απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται στην περιοχή, ορισμένες δε παράνομα, ζητά ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας, ο οποίος μάλιστα προχωρά και σε δίωρο συμβολικό αποκλεισμό της οδού Κύπρου. Η κινητοποίηση θα γίνει την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις εννέα το πρωί.

Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την υγεία των κατοίκων των αστικών κέντρων. Ζούμε κάτω από ένα πυκνό δίκτυο κεραιών κινητής τηλεφωνίας που μας βομβαρδίζουν με υψηλής ακτινοβολίας ηλεκτρομαγνητικά κύματα, απειλώντας άμεσα την υγεία μας.

Εμείς, σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, μετά και από τις συνεχείς προσπάθειες της Δ/νσης του σχολείου, προκειμένου να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, καλούμε κάθε αρμόδιο να αναλάβει την ευθύνη και να τις απομακρύνει άμεσα .

Ζητάμε να ξηλωθούν άμεσα όλες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, όχι μόνο οι παράνομες (15 χρόνια πάνω απ τα κεφάλια μας )αλλά και όσες «νόμιμες» υπάρχουν σε μικρή απόσταση από σπίτια, σχολεία, χώρους εργασίας, άθλησης και ψυχαγωγίας, όλους δηλαδή τους χώρους όπου τα παιδιά μας περνούν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας τους ,στους χώρους όπου ζούμε και εργαζόμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ