Κινδυνεύει να μείνει χωρίς αστυνομικό τμήμα

parga4Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πάργα είναι πολλά. Σ’ αυτά τείνει να προστεθεί ένα ακόμη καθώς απειλείται να μείνει χωρίς αστυνομικό τμήμα. Στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών, φαίνεται ότι εξετάζεται σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, με αποτέλεσμα την έκδηλη ανησυχία των κατοίκων.

Το ζήτημα συζήτησε ο Δήμαρχος Πάργας Αθανάσιος Λιόλιος με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και σε μία ύστατη προσπάθεια να τον πείσει για την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας του αστυνομικού τμήματος, πρότεινε την παραχώρηση ακινήτου του Δήμου για τη στέγασή του.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Πάργας τόνισε ιδιαίτερα την αναγκαιότητα παραμονής του Αστυνομικού Tμήματος Πάργας και σε δήλωσή του αναφέρει: «Η επαρκής αστυνόμευση αφορά τόσο την κοινωνία όσο και την οικονομία του Δήμου Πάργας.

Η Πάργα είναι, ένας Διεθνής, ελκυστικός και ταυτόχρονα ασφαλής τουριστικός προορισμός. Είναι απαραίτητο να λάβουμε τα μέτρα μας και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες και αρνητικές συνέπειες. Το πλεονέκτημα του τουρισμού πρέπει να το διαφυλάξουμε και να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Είμαστε ένας τόπος ασφαλής και φιλόξενος και έτσι πρέπει να παραμείνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ