ΚΙΝΑΛ: Να δώσουν εξηγήσεις οι βουλευτές της ΝΔ στα Γιάννινα

vellas

Μία αιχμηρή δήλωση για την κατάργηση της Εκκλησιαστικής Ακαδημίας στη Βελλά κάνει ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου και ο βουλευτής Άρτας Χρήστος Γκόκας.

Στην δήλωση καυτηριάζουν το γεγονός ότι η κατάργηση της Ακαδημίας στη Βελλά έγινε με την θετική ψήφο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων και όχι μόνο.

Στη δήλωση αναφέρουν:

Η Κυβέρνηση δια της Υπουργού κας Κεραμέως, κλείνει την Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία «ΒΕΛΛΑΣ» Ιωαννίνων και την ίδια ώρα οι παράγοντες της ΝΔ στα Ιωάννινα, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα.

Αυτοί βέβαια που πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τη στάση τους, είναι οι Βουλευτές Ιωαννίνων της ΝΔ και όχι μόνο, που διαμαρτύρονται για το κλείσιμο της Ιστορικής Σχολής Βελλάς, αλλά στη Βουλή ψήφισαν ΝΑΙ στο σχετικό άρθρο του νομοσχεδίου για την κατάργησή της.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι αντίθετο με αυτές τις εξελίξεις, ζήτησε να αποσυρθεί το σχετικό άρθρο και να τεθεί σε διαβούλευση το όλο θέμα των Εκκλησιαστικών Ακαδημιών και μετά την άρνηση της κας Κεραμέως, καταψήφισε το άρθρο της κατάργησης της ιστορικής Σχολής «ΒΕΛΛΑΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ