ΚΙΝΑΛ: Ανακοινώθηκαν οι επτά υποψήφιοι για τα Γιάννινα και τρεις για την Πρέβεζα

Τις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών έδωσε στην δημοσιότητα το μεσημέρι της Κυριακής. Συνολικά ανακοινώθηκαν 230 ονόματα για ολόκληρη την χώρα. Για την Ήπειρο, ανακοινώθηκε πλήρες το ψηφοδέλτιο για το νομό Ιωαννίνων στο οποίο πέραν των έξι γνωστών ονομάτων συμπεριλαμβάνεται κι αυτό του πρώην αντιδημάρχου Βασίλη Μασαλά. Επίσης ανακοινώθηκαν τρία ονόματα για το Νομό της Πρέβεζας. Σε εκκρεμότητα παραμένει ο Νομός Άρτας και Θεσπρωτίας για τους οποίους δεν υπήρξαν ανακοινώσεις σε αυτή την φάση. Όπως τόνισε η κυρία Γεννηματά, πρόκειται για την εικόνα του Κινήματος Αλλαγής στις τοπικές κοινωνίες και κάλεσε τους υποψήφιους να δώσουν τη μάχη καθημερινά παντού.

Από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον της κυβέρνησης, αλλά και κατά της ΝΔ, τονίζοντας ότι η αντιπαράθεση των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη είναι μια κατασκευασμένη κοκορομαχία με σκοπό να λεηλατήσουν την προοδευτική παράταξη.

Παράλληλα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι στις ερχόμενες εκλογές θα καταφέρει να χαλάσει τα σχέδια τους και να αναδειχθεί στον καταλύτη για την πολιτική ανατροπή και την πολιτική αλλαγή.

Ν.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΓΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ)

ΖΑΡΜΠΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)

ΖΗΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ)

ΚΑΣΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ)

ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΧΗΜΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ)

ΜΑΣΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Ν.ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΚΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ)

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΗΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ)

ΠΕΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ