Κύμα αλληλεγγύης για να σωθεί ο 18χρονος από την Κεστρίνη

agapi allil

agapi allil

Η περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει ο 18χρονος Δημήτρης Κολιομίχος από την Κεστρίνη Θεσπρωτίας και η μάχη που καλείται να δώσει για τη ζωή του, έχει κινητοποιήσει δεκάδες πολίτες και φορείς.

Συγκινητικό είναι το ενδιαφέρον που δείχνουν οι συγχωριανοί του, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στην εκστρατεία για την συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για την σωτηρία του 18χρονου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεστρίνης Θεσπρωτίας αποφάσισε να διαθέσει μέρος των εσόδων από την οργάνωση της δημοτικής βραδιάς, την Παρασκευή 28 Iουλίου , για τη θεραπεία του Δημήτρη.

«Όλοι οφείλουμε να συνεισφέρουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να βοηθήσουμε έναν έφηβο, που δίνει ηρωικό αγώνα επιβίωσης, για να αποδείξουμε ότι η ανθρωπιά δεν χάθηκε από την εποχή μας. Μας χρειάζεται ο νεαρός και δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Στην έκκληση της οικογένειας για βοήθεια του 18χρονου Δημήτρη Κολιομίχου, η ενορία Κεστρίνης, απ’ όπου κατάγεται ο νεαρός, απευθύνει συμπληρωματικά και τη δική της έκκληση. Όπως αναφέρει η οικογένεια ο Δημήτρης πάσχει από τη σοβαρή και σπάνια νόσο, το «γερμίνωμα», και ο μόνος τρόπος για να θεραπευτεί είναι να νοσηλευτεί και να χειρουργηθεί σε ιδωτικό θεραπευτήριο και τα έξοδα είναι πολλά. Η οικογένεια ζητά με δημόσια ανακοίνωσή της να στηρίξουμε την επώδυνη, αλλά γενναία προσπάθεια του παιδιού και να του δώσουμε μια ευκαιρία να ζήσει και να βγει νικητής σ’ αυτή του την περιπέτεια.

Για όσους μπορούν να βοηθήσουν, η οικογένεια παρακαλεί, και μαζί της και εμείς ικετεύουμε θερμά, να κατατεθεί η οποιαδήποτε συνδρομή, έστω και η ελάχιστη, στον αριθμό λογαριασμού (IBAN): GR0607500600001060105532700, για τους καταθέτες από το εξωτερικό: BIC/SWIFT: STIOGR21 (Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου. Δικαιούχος: Κολιομίχος Δημήτριος).

Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα. Όμως ας μην αδιαφορήσουμε, προκειμένου να ξαναχαμογελάσει η ζωή στο Δημήτρη!
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ