Κι όμως ειπώθηκε: Η κρίση είναι για αυτούς που δεν δουλεύουν….

PAPAZOGLOYΔεν έχει ξαναγίνει η δήλωση για την οικονομική κρίση, την οποία έκανε ο κ. Χρήστος Παπάζογλου, υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Άρτας. Ο κ. Παπάζογλου στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, παρουσίασε το συνδυασμό του και όταν ρωτήθηκε για το κορυφαίο ζήτημα που απασχολεί την χώρα, την οικονομική κρίση, έκανε μία προσέγγιση που δεν έχει… προηγούμενο.

«Εμείς δεν χρησιμοποιούμε τη λέξη κρίση, γιατί η κρίση απευθύνεται σε αυτούς που δεν δουλεύουν», είναι η χαρακτηριστική (απομαγνητοφωνημένη) δήλωση η οποία συμπληρώθηκε από μία ακόμη πρόταση: «Θεωρώ ότι ο συνδυασμός μας θα δώσει κίνητρα στους νέους για να καταλάβουν γιατί πρέπει να έρθουν στην Άρτα και να επενδύσουν…»

Δεν ξέρουμε πραγματικά πως βιώνει την κρίση ο κ. Παπάζογλου, ίσως να μην τον αγγίζει κιόλας, αλλά προφανώς δεν έχει ακούσει τίποτα για τις επιχειρήσεις που κλείνουν, για μικρομεσαίους που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές υποχρεώσεις αλλά και για νέους, πτυχιούχους και μη που δεν βρίσκουν ούτε ένα μεροκάματο.

Προφανώς δεν έχει ακούσει τίποτα για τους δείκτες ανεργίας, που στην περιοχή της Ηπείρου έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, ούτε για το οικογενειακό εισόδημα που συρρικνώνεται από τη λαίλαπα μέτρων.

Δυστυχώς η κρίση δεν απευθύνεται σε αυτούς που δεν δουλεύουν, αλλά πλήττει το σύνολο του ελληνικού λαού και είναι το λιγότερο κρίμα να γίνονται τέτοιες δηλώσεις από ανθρώπους που θέλουν κατά τ΄ άλλα να εκπροσωπήσουν τους μικρομεσαίους.

Αποτελεί το λιγότερο πρόκληση για όλους όσους υποφέρουν και προσπαθούν για τον άρτο τον επιούσιο.

Ο κ. Παπάζογλου που τώρα διεκδικεί τη θέση του Προέδρου στο Επιμελητήριο, υπήρξε στο παρελθόν αντινομάρχης και αποχώρησε από την παράταξή του, όταν ήρθε σε σύγκρουση με τον τότε Νομάρχη Γιώργο Παπαβασιλείου, με αφορμή τα… ιδιωτικά κτίρια που μίσθωνε για τις ανάγκες της η Νομαρχία. Στις περυσινές δημοτικές εκλογές ηγήθηκε ψηφοδελτίου, απέναντι και στον Γιώργο Παπαβασιλείου, το οποίο έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό και τώρα δοκιμάζει την τύχη του στο Επιμελητήριο. Και η προσέγγιση περί κρίσης ήταν πράγματι αποκαλυπτική….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ