Και με εργαστήρι αναβολικών οι δράστες που μετέφεραν τα 250 κιλά χασίς!

anavolika2

anavolika2

ΦΩΤΟ

Εργαστήριο παρασκευής, επεξεργασίας, συσκευασίας και τυποποίησης αναβολικών ουσιών, εντοπίστηκε σε επαγγελματικό χώρο ενός από τους δράστες που είχαν συλληφθεί στο Δεσποτικό Ιωαννίνων να μεταφέρουν 250 κιλά χασίς.

Οι δύο συλληφθέντες φαίνεται ότι είχαν αναπτύξει πλούσια δράση καθώς πέρα από το εργαστήριο και το πλήθος σκευασμάτων, βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα την παρουσία των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.

Σημειώνεται ότι το ένα από τα δύο αυτοκίνητα, με τα οποία κινήθηκαν στην μεθόριο και φόρτωσαν τα ναρκωτικά, αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν κλεμμένο. Το όχημα είχε αφαιρεθεί από την περιοχή Αγίας Παρασκευής Αττικής, στις 21 Ιουλίου.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα. Η επιχείρηση δηλαδή είχε σχεδιαστεί με επαγγελματικό τρόπο, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στην Αθήνα, που ήταν και ο τελικός προορισμός της.

anavolika1

Μετά την σύλληψή τους στο Δεσπτοτικό και στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παιανίας, εντοπίστηκε σε επαγγελματικό χώρο ιδιοκτησίας του 37χρονου συλληφθέντα, εργαστήριο παρασκευής, συσκευασίας, επεξεργασίας και τυποποίησης απαγορευμένων αναβολικών ουσιών, όπου κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

• ένας μεταλλικός αναδευτήρας και ένας μεταλλικός συσκευαστής κάψουλας

• έξι νάιλον συσκευασίες με λευκή σκόνη, άγνωστης χημικής σύστασης, συνολικού βάρους (6.047) γραμμαρίων

• ένα κουτί με λευκή σκόνη, άγνωστης χημικής σύστασης, βάρους (240) γραμμαρίων

• ένα κουτί με καφέ σκόνη, άγνωστης χημικής σύστασης, βάρους (998) γραμμαρίων

• (384) κενά γυάλινα φιαλίδια, πλήθος συσκευασιών που περιείχαν κενές κάψουλες ζελατίνης και διάφορα σύνεργα συσκευασίας και αποθήκευσης ουσιών

anavolika3

Τέλος, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 61χρονου συλληφθέντα σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παιανίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

• δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (32,3) γραμμαρίων καθώς και ένας τρίφτης κάνναβης

• έξι ζευγάρια γυαλιών ηλίου και πέντε ρολόγια, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Οι συμπληρωματικές δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής τροχοφόρων και του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και της αθλητικής νομοθεσίας θα υποβληθούν αρμοδίως ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ