Κι άλλος θάνατος στο Μέτσοβο.. Οργή για τους «σκοταδιστές»

metsovo plateia

Δεύτερος θάνατος μέσα στο ίδιο 24ωρο στο Μέτσοβο. Μία ηλικιωμένη γυναίκα αυτή την φορά έχασε στο νοσοκομείο τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Το τελευταίο τρίμηνο στο Μέτσοβο έχουν καταγραφεί κι άλλοι θάνατοι από Covid ενώ όπως σημειώνουν οι γνωρίζοντες μεγάλο μέρος του πληθυσμού παραμένει ανεμβολίαστο.

Το Μέτσοβο χτυπήθηκε από τα κύματα της πανδημίας και η κατάσταση στην περιοχή παραμένει ανησυχητική.

Εδώ και καιρό υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένους κύκλους από τον χώρο της εκκλησίας που με την στάση τους παρασύρουν τους πολίτες στον αντιεμβολιασμό.

Έτσι μπορεί να ερμηνευθεί και η οργισμένη αντίδραση του Περιφερειάρχη Ηπείρου που ευθέως μιλά για σκοταδιστές οι οποίοι δημιουργούν θέμα εκ του μη όντως.

«Χάσαμε δύο ανθρώπους στο Μέτσοβο. Και οι δύο εκλεκτοί και χρήσιμοι στην κοινωνία. Δυστυχώς οι σκοταδιστές δημιουργούν θέμα εκ του μη όντος. Είναι μεγάλο λάθος αυτό που γίνεται» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης.

Απευθύνει έκκληση, για πολλοστή φορά, ώστε οι κάτοικοι να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους και αφήνει σαφέστατες αιχμές για όσους παρακινούν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί συνδέοντας το εμβόλιο με την ορθόδοξη πίστη.

«Όχι άλλα θύματα από τους άσχετους που θεωρούν ότι η επιστήμη είναι μακριά από το Θεό. Σας ικετεύω κάντε το πρέπον.. Άπαντες εμβόλιο», σημειώνει ο κ. Καχριμάνης.

Και οι δύο άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους το τελευταίο 24ωρο ήταν ανεμβολίαστοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ