Κι άλλη δίκη για τις παράνομες κεραίες

klapas_miltiadhsΛίγες μέρες μετά την αναβολή της δίκης των 22 πρώην αιρετών και φορέων οι οποίοι κατηγορούνται για την απομάκρυνση της παράνομης κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την στέγη του 8ου Νηπιαγωγείου Πρέβεζας ήρθε και δεύτερος «μποναμάς» για τον πρώην Δήμαρχο Μιλτιάδη Κλάπα, τον πρώην αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Τζούλη και υπαλλήλους του Δήμου οι οποίοι συμμετείχαν στο «ξήλωμα» της παράνομης κεραίας από ταράτσα της οδού Δημητρίου Κρόκου.

Η συγκεκριμένη κεραία ήταν τοποθετημένη μέσα σε ηλιακό θερμοσίφωνα και «κατέβηκε» μετά από την απαίτηση σύσσωμης της γειτονιάς , των φορέων, της τοπικής κοινωνίας αλλά και ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Η δίκη θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου στην Πρέβεζα. Τόσο η κεραία της οδού Δημητρίου Κρόκου όσο και η κεραία στην περιοχή του Νοσοκομείου ήταν εγκατεστημένες, χωρίς καμία άδεια και μάλιστα «καμουφλαρισμένες» μέσα σε ηλιακό θερμοσίφωνα η μία και σε καμινάδα η άλλη.

Η εταιρία μάλιστα ισχυρίζεται ότι κατέβασε μόνη της την κεραία όταν «στήθηκε» ολόκληρη επιχείρηση από πλευράς Δήμου και φορέων με «μάρτυρες» δεκάδες κατοίκους της γειτονιάς. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την επιτροπή κατά των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην πόλη υπολογίζεται ότι βρίσκονται εγκατεστημένες περίπου 30 κεραίες όταν έχουν δοθεί άδειες μόνο για έξι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ