Κι άλλη αποχώρηση από την παράταξη Ζιάκκα

Μία ακόμη αποχώρηση καταγράφεται για την παράταξη του Γιώργου Ζιάκκα στο Δήμο Ζίτσας, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε τις τελευταίες ημέρες όταν ο επικεφαλής της παράταξης επιτέθηκε στον υποψήφιό του Ευάγγελο Πάκο με αποτέλεσμα να λάβει την απάντηση και τον κ. Πάκο να αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο.

Λίγες ώρες αργότερα ένας ακόμη υποψήφιος ανακοινώνει την αποχώρησή του από τον ενεργό εκλογικό αγώνα.

Πρόκειται για τον Βύρωνα Ντούγια ο οποίος με γραπτή του δήλωση κάνει γνωστό ότι οι επιλογές της ηγετικής ομάδας της παράταξης είναι αυτές που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση.

Στην δήλωσή του αναφέρει: «Μετά από ώριμη σκέψη θέλω να ανακοινώσω σε όλους τους συμπολίτες μου του δήμου Ζίτσας ότι δε συμμετέχω πλέον ενεργά στον εκλογικό αγώνα για τις μέρες που απομένουν. Όλοι όσοι επιθυμούσαν να με ψηφίσουν είναι ελεύθεροι να επιλέξουν, καλό όμως είναι να γνωρίζουν ότι διαφωνώ ανοιχτά με τις επιλογές της ηγετικής παρέας της παράταξης Ζιακα.

Θυμίζω και στην παρέα και τους συμπολίτες μας ότι αιδώ και καιρό έδωσα προσωπική μάχη για την συμπλήρωση και κατάθεση του ψηφοδελτίου, η λοξοδρόμηση τους απ τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες ξεκινήσαμε μου υπαγορεύουν την ανακοίνωση μου αυτή, οι ύβρεις και οι συκοφαντίες απέναντι σε ανθρώπους με ιστορική διαδρομή στα κοινά της περιοχής μας αντιμετωπίζονται η νομικά η με αδιαφορία. Καλό αγώνα σε όλους και μακρυά από προσωπικές πολιτικές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ