Κερδίζει έδαφος ο Δ. Μαγκούτης

MAGLPUTIS_DΤις συναντήσεις και την επικοινωνία με τα μέλη του Επιμελητηρίου ολοκληρώνει ο υποψήφιος πρόεδρος Δημήτρης Μαγκούτης, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες μπορούν να είναι άμεσα υλοποιήσιμες.

Οι συνεργάτες του στην προσπάθεια αυτή, είναι πετυχημένοι επιχειρηματίες, οι οποίοι συστρατεύθηκαν σε μία κοινή και ανεξάρτητη προσπάθεια, η αποία χαρακτηρίζεται από διάθεση για προσφορά.

«Πρέπει να υπάρξει αντίστροφη πορεία και ο κύριος παράγοντας που πρέπει να σηκώσει αυτό το βάρος, είναι οι επιχειρηματίες και όσοι δραστηριοποιούνται οικονομικά στην περιοχή. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα απ’ όλους αυτούς τους επιχειρηματίες που για πολλά χρόνια είχαν την ανησυχία και ενδιαφέρονταν για την περιοχή μας, θεωρώντας ότι το Επιμελητήριο είναι ο δικός μας φορέας, που έχει την δυνατότητα να παρέμβει ουσιαστικά στην αναπτυξιακή πορεία της Άρτας και να την οδηγήσει σε θετικό πρόσημο και δίνοντας την δυνατότητα να αναπτυχθούν επιχειρηματικά, υπάρχουσες και νέες επιχειρήσεις», σημειώνει ο κ. Μαγκούτης.

Το Επιμελητήριο μπορεί να κάνει σημαντικό έργο και ειδικά σε μία περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης μπορεί να αποτελέσει τον μοχλό στήριξης των επιχειρηματιών.

Αυτός είναι ο στόχος της παράταξης του κ. Μαγκούτη και σε αυτό αποσκοπούν οι προτάσεις του συνδυασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ