Κεντροαριστερά.. αντιμέτωπη με την κάλπη

ekloges xartis

ekloges xartis

Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Ραγκούσης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης: ποιος θα καταφέρει να αναδειχθεί ο ηγέτης του νέου φορέα της προοδευτικής παράταξης; Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, με τις αναλύσεις και τα στοιχήματα για το ζευγάρι του δεύτερου γύρου να πέφτουν βροχή.

Η συμμετοχή θεωρείται κλειδί για το τελικό αποτέλεσμα. Αν τελικά οι ψηφοφόροι υπερβούν τις 150.000, κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να μαντέψει ποιον θα προτιμήσει η πλειοψηφία. Παράλληλα, το μέγεθος της συμμετοχής θα προδικάσει και την εξέλιξη του εγχειρήματος, καθώς, αν η προσέλευση ξεπεράσει το όριο που έχει τεθεί, κανείς δεν θα μιλήσει για «αποτέλεσμα μηχανισμών», ούτε θα σκεφτεί την αποχώρησή του την επόμενη μέρα.

Σχεδόν 1000 εκλογικά τμήματα, σε πάνω από 600 κέντρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 11 χώρες του εξωτερικού θα είναι ανοιχτά την Κυριακή, για να υποδεχτούν τους ψηφοφόρους, με τον πλήρη κατάλογο να έχει ήδη αναρτηθεί στο σάιτ της εκλογικής διαδικασίας.

Δείτε εδώ πού ψηφίζετε

Με 3 ευρώ και την αστυνομική ταυτότητα, ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει στην διαδικασία. H διαδικασία θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 το βράδυ πανελλαδικά -με εξαίρεση την Αθήνα, στην οποία, λόγω Μαραθωνίου, οι κάλπες θα μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 9.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ