Κέντρο Όρασης Ηπείρου: Θεραπείες για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

logo kentro orasis

Το ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΑΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ανακοινώνει μετά από επίμονες προσπάθειες ετών, την δυνατότητα διενέργειας ενδουαλοειδικών θεραπειών από τις αυτοτελείς Οφθαλμολογικές Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Χρόνιες παθήσεις της ωχράς κηλίδας όπως η ηλικιακή εκφύλιση ή η διαβητική ωχροπάθεια αλλά και αγγειακές παθήσεις του αμφιβληστροειδούς που ταλαιπωρούν πλήθος ασθενών μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη ευκολία και με ευρύτερη δυνατότητα επιλογής φαρμάκων.

Καθοριστικός στην επιτυχή έκβαση του χρόνιου αυτού αιτήματος των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ ήταν ο ρόλος της βουλευτού Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας- Αλεξάνδρας Κεφάλα. Αναδεικνύοντας τόσο από του βήματος της Βουλής αλλά και κατ’ ιδίαν στους αρμόδιους Υπουργούς και Διοικητές Οργανισμών με επιμονή τα προβλήματα που δημιουργούνται από την κατ’ εξαίρεση αυτή αντιμετώπιση των Ηπειρωτών, κατάφερε να δώσει λύση και πρόσβαση σε καλύτερες και πιο σύγχρονες θεραπείες.

Κάθε νέο φάρμακο, κάθε νέα θεραπεία ειδικά στους καιρούς που ζούμε είναι σημαντικό να είναι άμεσα προσβάσιμη και εφαρμόσιμη. Χρέος των ιατρών αλλά και υποχρέωση των Ασφαλιστικών Οργανισμών είναι να προσφέρουμε στους ασθενείς πάντα την καλύτερη αντιμετώπιση και φροντίδα. Στην πόλη μας είμαστε ευτυχείς πλέον να δηλώνουμε πως χαίρουμε μιας εξαιρετικής συνεργασίας.

– Εκ της Διευθύνσεως της Οφθαλμολογικής Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας «ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΑΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ