Κεντρική προεκλογική εκδήλωση από τον Θ. Μπέγκα

kapelidis mpegkas

Την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου και ώρα 8 το βράδυ στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου DuLac ο Θωμάς Μπέγκας, υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων με το συνδυασμό της «Ενότητας Πολιτών  Νέα Γιάννενα»,  θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης, Μανώλης Καπελίδης, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους δημότες των Ιωαννίνων προκειμένου να παραστούν στην εκδήλωση τονίζοντας τα ακόλουθα:

“Έχουμε επιδείξει έργο στο πρόσφατο παρελθόν, ζούμε και συμβάλλουμε στο παρόν του δήμου και του τόπου μας, έχουμε δυνάμεις, δυνατότητες και όραμα για να αναλάβουμε την ευθύνη της δημιουργίας του  μέλλοντος για τα Γιάννενα.

Έναν πανέμορφο τόπο, πλούσιο σε ιστορία, τέχνες, πολιτισμό, τοπία, αξιοθέατα και πάνω απ΄ όλα  ένα τόπο που διαθέτει εξαιρετικό και τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό, ικανό να προσφέρει ένα αξιοπρεπές παρόν και μια υπόσχεση για ένα καλύτερο αύριο όλων των πολιτών του.

Τόπος είναι ο άνθρωπος και άνθρωπος είναι ο τόπος σε μία σχέση αλληλουχίας και αλληλοεπίδρασης.

Όλοι εμείς, είμαστε αυτός ο τόπος και όλοι διψάμε να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του.

Να ξεπεράσουμε με αποφασιστικότητα κάθε εμπόδιο και να εξελιχθούμε, κερδίζοντας και προσφέροντας μια σταθερή, βιώσιμη καθημερινότητα, ένα δήμο, που αξίζει να ζεις, να χαίρεσαι, να επισκέπτεσαι.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου επιλέγουμε για την επόμενη μέρα  και για το αποτύπωμα που αυτή θα αφήσει.

Επιλέγουμε τον καλύτερο συνδυασμό, τους καλύτερους υποψηφίους, τον καλύτερο, τον ικανότερο και τον πιο άξιο δήμαρχο.

Η Ενότητα Πολιτών   – Νέα Γιάννενα, διαθέτει τον καλύτερο συνδυασμό, τους καλύτερους και ικανότερους υποψηφίους και τον καλύτερο, ικανότερο και πιο άξιο υποψήφιο δήμαρχο, τον Θωμά Μπέγκα.

Συμμετέχουμε και προχωράμε όλοι μαζί μπροστά, γιατί η ενότητα των πολιτών αποτελεί το απαραίτητο συστατικό στοιχείο για την πορεία προς το μέλλον του δήμου μας.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συνδημότες μας, παιδιά, γυναίκες και άνδρες,  με σύγχρονο, ξεκάθαρο και καινοτόμο προγραμματικό λόγο και για αυτόν θέλουμε να μας κρίνουν.

Σε αυτή την πορεία δεν πρέπει να μείνει κανένας πίσω.

Σας καλούμε όλους στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο DuLac όπου ο αυριανός δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα» για το δήμο μας.

Όλοι μαζί, ενωμένοι οφείλουμε να δημιουργήσουμε μέλλον για τα Γιάννενα.

Ελάτε να το δημιουργήσουμε μαζί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ