Και πέστροφες στην αγροτική αγορά Πρέβεζας

AGORA_PREBEZAΑυξάνεται η συμμετοχή τοπικών παραγωγών στην Αγορά Αγροτών που λειτουργεί κάθε Σάββατο στην Πρέβεζα. Η αγορά έχει τύχει θερμής υποδοχής από το καταναλωτικό κοινό, το οποίο δίνει δυναμικό παρόν, αγοράζοντας τοπικά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Για πρώτη φορά υπήρξε στην αγορά και συμμετοχή από παράγωγο με ζωντανές πέστροφες που δραστηριοποιείται στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Ζηρού.

Οι πέστροφες ήταν σε ενυδρείο κατάλληλα διαμορφωμένο με συνεχή ροή οξυγόνου.

Οι καταναλωτές είχαν την δυνατότητα να αγοράσουν φρέσκο ένα τοπικό προϊόν που δεν έχει διαδοθεί ιδιαίτερα στην πόλη της Πρέβεζας μιας και οι κάτοικοι της έχουν την δυνατότητα να βρίσκουν πληθώρα θαλασσινών ψαριών. Στην αγορά αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία καθώς ο γυναικείος συνεταιρισμός από τον Γυμνότοπο θέλει να συμμετέχει με προϊόντα που παράγει ( τοπικά παραδοσιακά γλυκά , τραχανά, πίτες, χυλοπίτες κτλ) στην Αγορά Αγροτών (Farmers Market) Π.Ε Πρέβεζας

Για μια ακόμα φορά εδώ και τρεις περίπου μήνες όταν ξεκίνησε η προσπάθεια οι παραγωγοί της Αγοράς Αγροτών (Farmers Market) συγκέντρωσαν αγροτικά προϊόντα για να τα παραδώσουν στο Δήμο Πρέβεζας με στόχο να προωθηθούν μέσω των υπηρεσιών του , σε συμπολίτες μας άλλα και εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκριση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πρέβεζας (Α.Σ.Π.) και τον πρόεδρο του Γιάννη Σολδάτο για την μεγάλη προσφορά αγροτικών προϊόντων που έφερε στην Αγορά Αγροτών (Farmers Market) Π.Ε Πρέβεζας για να τα παραδώσει στον δήμο Πρέβεζας δείχνοντας την ευαισθησία του και γνωρίζοντας και από τους συνεταιρισμένους παραγωγούς την άσχημη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες μας .

Οι μεμονωμένοι παραγωγοί της αγοράς αγροτών και συνεταιρισμένοι παραγωγοί του (Α.Σ.) Πρέβεζας αποδεικνύουν ότι όταν βιώνουν οι ίδιοι την οικονομική κρίση είναι « ενωμένοι » και βγάζουν από μέσα τους την ανθρωπιά και αλληλεγγύη προς τους συμπάσχοντες συνάνθρωπους μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ