Καυστικό σχόλιο για τον δήμαρχο και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών

taprantzi arta

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τζένη Ταπραντζή είχε μία  έντονη αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη.

Μάταια προσπάθησε να τον πείσει ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα μεταφοράς του Τμήματος Μουσικών Σπουδών στα Γιάννινα.

Εκείνος όμως επέμενε ότι αυτό έγινε και χάρη στις ενέργειές του τελικά αποφεύχθηκε ενώ επιτέθηκε στην κ. Ταπραντζή καταλογίζοντάς την προσπάθεια να υπερασπιστεί την πρώην Κοσμήτορα που ήταν και υποψήφια με τον συνδυασμό της.

Ακολούθησε ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου που έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

Η Περιφέρεια αφενός ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε έγινε αποδέκτης τέτοιου αιτήματος, περί μεταφοράς του τμήματος δηλαδή, αφετέρου δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από τον Δήμο να αξιοποιήσει το ποσό των 500 χιλιάδων για να συνδράμει στην αναβάθμιση των υποδομών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών.

«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον..» σχολιάζει μετά και την ανακοίνωση αυτή η κ. Ταπραντζή και σημειώνει:

«Γιατί, όταν η Δημοτική Αναγέννηση έθεσε πολλές φορές το ζήτημα επίλυσης του κτιριακού προβλήματος που αντιμετωπίζει το τμήμα Μουσικών Σπουδών στην πόλη μας…εισέπραττε απαξίωση και αδιαφορία…

Και αντί ο Δήμαρχος Αρταίων να αφουγκραστεί τις ανησυχίες μας βάλθηκε να κατηγορεί με δήθεν έγγραφα την κ.Ζουμπούλη (πρώην κοσμήτορα του τμήματος και υποψήφια της παράταξης μας)ως υπαίτια για την μεταφορά του τμήματος στα Γιάννενα…

Μετά τη δήλωση του κ.Καχριμάνη ότι τέτοιο έγγραφο δεν υπήρξε ποτέ από την μεριά της κ.Ζουμπούλη(το μόνο που ζήτησε ήταν βοήθεια εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου για να λυθεί το κτιριακό πρόβλημα της σχολής)..και τα 500.000 χιλιάδες ευρώ που παραχώρησε η Περιφέρεια στο Δήμο Αρταίων…αναρωτιόμαστε..

Γιατί ο κ.Τσιρογιάννης δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει;;;

Γιατί συνεχίζει να οραματίζεται “εφιάλτες” αδιαφορώντας για το υπαρκτό πρόβλημα..κατηγορώντας δημόσια ανθρώπους που πραγματικά αγωνιούν για το μέλλον της Σχολής;;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ