Καυστική απάντηση της ΛΑΣΥ στις δηλώσεις Ριζόπουλου

perifereiakosidhrodromos

Το καυστικό σχόλιο της Λαικής Συσπείρωσης προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος. (Αναλυτικά ΕΔΩ).

Η ΛΑΣΥ σε ανακοίνωσής σημειώνει ότι είναι κατανοητή η αγωνία του κ. Ριζόπουλου να κάνει αντιπολίτευση στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας όμως η παράταξή του έχει ψηφίσει όλες τις αποφάσεις στην Οικονομική Επιτροπή ακόμη κι αυτές που καταγγέλλει για διαπλοκή.

Αναλυτικά το σχόλιο της ΛΑΣΥ:

Κατανοούμε την αγωνία του κ. Ριζόπουλου να κάνει αντιπολίτευση στο πλαίσιο της προεκλογικής τους καμπάνιας

Οφείλουμε να σημειώσουμε ωστόσο το γεγονός ότι η παράταξή του έχει ψηφίσει όλες τις αποφάσεις στην Οικονομική Επιτροπή,  σε όλες τις συνεδριάσεις . Αναλυτικά ΕΔΩ. Σε αυτές δηλαδή τις αποφάσεις που καταγγέλλει για διαπλοκή είναι και η δική του ψήφος.

Με το δικό του «σκεπτικό», αυτοανακηρύσσεται ανεξάρτητος, την ίδια στιγμή που διαφημίζει την πρόσβαση στα κυβερνητικά στελέχη και τις συναντήσεις με υπουργούς και γενικούς γραμματείς για τους οποίους δεν βρήκε ποτέ ούτε μισή αντιπολιτευτική- ανεξάρτητη φυσικά- λέξη να πει.

Είναι αστείο το «σκεπτικό» να κατηγορεί ανάμεσα στις παρατάξεις και την Λαϊκή Συσπείρωση για εκκωφαντική σιωπή εξαιτίας δημόσιων σχέσεων αυτός που στερείται οποιουδήποτε ουσιαστικού αντιπολιτευτικού λόγου στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η εκκωφαντική σιωπή τον συνοδεύει σε όλα τα επιχειρηματικά σχέδια για την περιοχή, μέχρι και σε αυτά που αφορούν  στην δημιουργία Φωτοβολταϊκών στο Καλπάκι εκεί που έγιναν οι μάχες του ’40. 

Η «αντιπολίτευσή» του με ατεκμηρίωτους συχνά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς δεν είναι τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα μιας αποτυχημένης προσπάθειας διαφοροποίησης για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους. 

Όσο θα τον βαραίνει αυτή η “απολυτότητα” σε αυτά που ψηφίζει, και αυτά που κάνει, καλό θα ήταν να αποφεύγει εκφράσεις για “μπαρούφες” που ακούει  “από όλες τις περιφερειακές παρατάξεις”  γιατί πλέον και ένα μικρό παιδί μπορεί να του επιστρέψει τους χαρακτηρισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ