Καβγάς Δημητρίου- Μήτση για τα ταξίδια του Επιμελητηρίου

epim ioanninon

epim ioanninon

Απίστευτος είναι ο καβγάς που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ Δημήτρη Δημητρίου και Γιάννη Μήτση… Εκλογές γαρ στο Επιμελητήριο και τα αίματα έχουν ανάψει!

Ο κ. Δημητρίου αρχικά καταλόγισε ευθύνες για την απουσία του Επιμελητηρίου από την αποστολή στην Κύπρο… Ο κ. Μήτσης απάντησε ότι φταίει ο κ. Δημητρίου γιατί υπέβαλε αργά το αίτημα..

Τώρα ο κ. Δημητρίου ανταπαντά, αναφέροντας ότι την απόφαση για μη συμμετοχή στις εκθέσεις της Γερμανίας και της Κύπρου πήραν οι παρατάξεις Μήτση και Μπαράτσα, οι οποίες έχουν και την ευθύνη.

Μάλιστα τώρα ο κ. Δημητρίου θυμίζει ότι στην έκθεση που έγινε στην Σαουδική Αραβία το 2015 δεν πήγε κανείς επιχειρηματίας παρά μόνο ο ίδιος ο Πρόεδρος ο οποίος μάλιστα επέστρεψε στα Γιάννινα φέρνοντας πίσω το ασημένιο δώρο που είχε αγοράσει για τον ομόλογό του, καθώς δεν κατάφερε να έχει καμία επίσημη συνάντηση…

Τα τελευταία χρόνια, πολλοί τοπικοί φορείς καθώς και το Επιμελητήριο, ταξίδεψαν σε διάφορες χώρες του κόσμου, μετέχοντας σε αποστολές και εκθέσεις.. Και δεν ήταν τα λίγα τα ταξίδια που έγιναν… Καλό λοιπόν θα είναι κάποια στιγμή και όχι σε χρόνους προεκλογικούς, να γίνει και ο ανάλογος απολογισμός… Για να ξέρουν όλοι τι μένει τελικά από τις συμμετοχές αυτές..

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ