Καθυστέρησαν αλλά έρχονται οι νέες στάσεις

Σε κατασκευαστικές αστοχίες που διαπιστώθηκαν κατά την παραλαβή οφείλεται η καθυστέρηση στην τοποθέτηση νέων στάσεων στο Δήμο Ιωαννιτών.

Όπως έκανε γνωστό η αντιδήμαρχος Ελένη Βασιλείου οι στάσεις έχουν επιστραφεί στον ανάδοχο προκειμένου να τις διαμορφώσει σύμφωνα με την μελέτη που έχει εκπονηθεί από τον Δήμο.

Η κ. Βασιλείου ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία από τους πολίτες, προσθέτοντας όμως ότι η καθυστέρηση γίνεται προκείμενου το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που αρμόζει στο Δήμο μας.

Άλλωστε, αυτό το πρόβλημα πλέον βαίνει σε λύση και σύντομα το δίκτυο των στάσεων του αστικού ΚΤΕΛ θα είναι τοποθετημένο και σε αυτό θα περιλαμβάνονται τόσο οι νέες, όσο και οι ανακατασκευασμένες στάσεις.

«Σε ότι αφορά τις νέες στάσεις, που θα τοποθετηθούν στο ευρύτερο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, επιλέξαμε να σχεδιαστούν με τη φιλοσοφία ενός αστικού αντικειμένου. Στόχος μας είναι σταδιακά να αντικατασταθούν όλες οι στάσεις στο Δήμο μας.

Είμαστε έτοιμοι σε επίπεδο σχεδιασμού να αποκτήσουμε απλές και σύγχρονες στάσεις. Αναμένουμε την πρόσκληση από το πρόγραμμα Φιλόδημος που αφορά την αντικατάσταση στεγάστρων αστικής συγκοινωνίας με προϋπολογισμό 16 εκ. ευρώ για όλη την Ελλάδα ώστε να διεκδικήσουμε ένας μέρος της χρηματοδότησης για το δήμο μας», κατέληξε η κ. Βασιλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ