Καθόλου δεν σκοτίζονται για το στρατόπεδο στη Φιλιππιάδα!

stratopedo_velisariou1Μέχρι τώρα κανείς δεν ενημέρωσε τον δήμο Ζηρού για το ενδεχόμενο μετατροπής του στρατοπέδου Φιλιππιάδας σε Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών κι ως εκ τούτου δεν θεωρεί ότι πρέπει να συζητήσει το θέμα, να διαμαρτυρηθεί και να ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο ή να διαβουλευτεί για τον τρόπο αξιοποίησής του. Θα περιμένει να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά της επιστροφής του στο δήμο και μετά θα δει τι θα κάνει με το στρατόπεδο.

Το γεγονός ότι ο δήμος έλαβε έγγραφο από το υπουργείο Άμυνας με ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου που τον ενημερώνει πως οι αλλεπάλληλες πολιτικές αλλαγές δεν επέτρεψαν τη λήξη των διαδικαστικών θεμάτων για την επιστροφή της κυριότητας των 17 στρεμμάτων, ικανοποιεί τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Αυτά μόνο στη Φιλιππιάδα θα μπορούσαν να γίνονται κι εκεί γίνονται βέβαια χωρίς κανείς να ανησυχεί που το πλιάτσικο ολοκληρώνεται απ’ τους αθίγγανους σ’ όσα κτήρια είχαν μείνει λειτουργικά μετά την επιχείρηση ξηλώματος των πάντων από το ίδιο το υπουργείο Άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ