Καθολική τήρηση των μέτρων ζητά ο Δήμαρχος Πρέβεζας

preveza

Έκκληση προς τους κατοίκους της περιοχής να τηρούν τα μέτρα ώστε να μην υπάρχει διάδοση της πανδημίας απευθύνει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο  Δήμος Πρέβεζας έχει επιδείξει από την αρχή της Πανδημίας χαμηλά ποσοστά σε κρούσματα και δε η τελευταία δημοσίευση του επίσημου χάρτη του ΕΟΔΥ αλλά και του ECDC τον τοποθετούσε μαζί με όλο το Νομό Πρέβεζας στις πράσινες περιοχές χαμηλής επικινδυνότητας. Δυστυχώς όμως και σε συνέχεια όμως της αύξησης των κρουσμάτων που καταγράφηκε πανελλαδικά από το ΕΟΔΥ κάνω ειλικρινή και σε κάθε τόνο έκκληση για αδιάλειπτη και ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία!

Και στο μήνυμα συνεχίζει:

Καλούμαστε άπαντες να προσπαθήσουμε τώρα προς το τέλος που ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να μην χαλαρώσουμε ούτε στιγμή και να κερδίσουμε εκ νέου τόσο την ελευθερία μας από την καταπολέμηση του COVID19 όσο και να εξασφαλίσουμε την επιστροφή μας στην κανονικότητα ως προς την τριπλή μας ευθύνη !!!

•             Την ατομική μας ηθική ευθύνη προς το σεβασμό της ζωής των συνανθρώπων μας και αγαπημένων μας προσώπων και ιδίως των ευπαθών ομάδων.

•             Την κοινωνική μας ευθύνη ως προς την παιδεία και τα παιδιά μας αλλά και τους εργαζόμενους και την αγορά ώστε να μην πληγεί και φτάσει σε καταστάσεις όπως οι κόκκινες περιοχές με επιπλέον συνέπειες στην ήδη βεβαρημένη κατάσταση.

•             Την τοπική μας ευθύνη για την προστασία του μέχρι προ ολίγου «πράσινου» χρώματος ασφάλειας και ελευθερίας στον ευρωπαϊκό χάρτη κρουσμάτων που η επιστροφή μας εκεί θα αποτελέσει το καλύτερο διαβατήριο και πράσινο φως για μία ακόμη δυναμική τουριστική περίοδο ως προς τις συνθήκες όπως και επιτύχαμε την περασμένη περίοδο κάνοντας τη διαφορά και στηρίζοντας όλη την αγορά.

«Η συνεχής επαγρύπνηση όλων μας με την καθολική τήρηση των μέτρων προστασίας δεν αποτελεί μία επιλογή αλλά καθήκον όλων μας προς την ανθρώπινη ζωή και τον συνάνθρωπο.

Παρακαλώ πολύ όπως περιορίσουμε το ακόλουθο διάστημα των επόμενων 3 εβδομάδων κάθε άσκοπη μετακίνηση και να αποφύγουμε κάθε άσκοπο συνωστισμό για μία μικρή εφήμερη στιγμή χαλάρωσης που θα μας απομακρύνει όλο και πιο πολύ από την ολική μας επαναφορά στην κανονικότητα. Έχετε αποδείξει κατά το περασμένο διάστημα την απόλυτη κατανόηση και συμμόρφωση προς τις ανάγκες είμαι πεπεισμένος ότι ανάλογα θα πράξετε και τώρα προς το τέλος αυτής της περιπέτειας.

Με ενδιαφέρον και αγάπη προς όλους» καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ