Για ακόμη μία φορά η Βογιάννου, στη συμβολή της με τον Μεγάλο Δακτύλιο των Ιωαννίνων, μετατράπηκε σε λίμνη, μετά την απογευματινή μπόρα.
Η έντονη βροχόπτωση ήταν αρκετή για να αναδειχθεί ξανά ένα πρόβλημα που πλέον τείνει να αποκτήσει μόνιμα χαρακτηριστικά, καθώς το συγκεκριμένο σημείο αντιμετωπίζει επανειλημμένα προβλήματα με τη συγκέντρωση νερών.
Τα νερά που συσσωρεύτηκαν στο οδόστρωμα δημιούργησαν προβλήματα στην κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας.
Δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσε στο σημείο και προχώρησε στον αποκλεισμό του δρόμου, προκειμένου να αποτραπεί η διέλευση οχημάτων μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά.
Παράλληλα, ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί.
Το νέο περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας στην συγκεκριμένη περιοχή καθώς ακόμη και μία απογευματινή καταιγίδα αρκεί για να προκαλέσει σημαντική συσσώρευση υδάτων και να διακόψει την κυκλοφορία.
@epiruspost Με την απογευματινή μπόρα πλημμύρισε και πάλι η Βογιάννου #ioannina #Epiruspost #Epirus #ηπειρος #ιωαννινα
♬ πρωτότυπος ήχος – Epiruspost