Καταπράσινο… Σαν καινούριο το γήπεδο!

gipedo new1

gipedo new1

Μία εντελώς νέα εικόνα αποκτά το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, όπου οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα ολοκληρώθηκαν.

Σε αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η νέα σύμβαση που υπογράφηκε προβλέπει την εμπροσθοβαρή χρηματοδότηση του έργου από την ΠΑΕ και τη σταδιακή αποπληρωμή του σε βάθος πενταετίας από το ΠΕΑΚΙ, με αντίστοιχη μείωση του ετήσιου τιμήματος της σύμβασης .

Με την υλοποίηση του έργου ανακατασκευής του χλοοτάπητα και του ταρτάν το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» με ζωή που ξεπερνά τον μισό αιώνα, περνάει σε φάση αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού.

Η ομάδα της πόλης θα αγωνίζεται σε ένα αξιοπρεπές στάδιο, αντάξιο της ιστορίας της, ενώ η εικόνα της πόλης δεν θα πλήττεται πλέον από την κακή εικόνα του χλοοτάπητα. Οι δυνατότητες του σταδίου είναι δεδομένες και πεπερασμένες, παρόλα αυτά η Επιτροπή Διοίκησης, όπως τονίζει, δεν θα σταματήσει την προσπάθεια εκσυγχρονισμού του.

gipedo new2

Παράλληλα συνεχίζονται ισόρροπα, εργασίες σε όλες τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ.

Ενδεικτικά, αυτή την εποχή υλοποιούνται ακόμη η αποκατάσταση των εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ στο Πανηπειρωτικό στην Ανατολή με την τοποθέτηση ελαστικού δαπέδου, η ανακατασκευή και ο εκσυγχρονισμός των παλιών αποδυτηρίων στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Λιμνοπούλας, εργασίες συντήρησης στο κολυμβητήριο και περαιτέρω εκσυγχρονισμός στην υλικοτεχνική του υποδομή.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της, θα συνεχίσει με μεθοδικότητα και συνέπεια την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων ευθύνης της, δίνοντας σημαντικό βάρος στη σωστή και δίκαιη λειτουργία των χώρων για όλους.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ