Καταγγέλλουν απόλυση στον ΟΤΕ Ιωαννίνων

Την απόλυση εργαζομένου στον ΟΤΕ Ιωαννίνων καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, το οποίο προχωρά σε στάση εργασίας την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει, ο ΟΤΕ απολύει εργαζόμενο με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα και 32 έτη υπηρεσίας, συνδέοντας την αξιολόγηση με την απόλυση.

“Η εξέλιξη αυτή στο κατάστημα του ΟΤΕ Ιωαννίνων είναι ακόμα μια εικόνα από το μέλλον της «μεταμνημονιακής εποχής» στην Ελλάδα που διαφημίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι ο τρόπος με τον οποίο επιτυγχάνεται η «δίκαιη» ανάπτυξη. Με τις επιχειρήσεις να γιγαντώνουν τα κέρδη τους και σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς κάτω από την απειλή της απόλυσης « με τη βούλα» της νομοθεσίας που έχει γραφτεί καθ’ υπαγόρευση της εργοδοσίας”, αναφέρει στην ανακοίνωση.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου σε έκτακτη συνεδρίαση της, αποφάσισε την προκήρυξη στάσης εργασίας σε όλα τα καταστήματα του ΟΤΕ Ιωαννίνων, για τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 από τις 11:00 μέχρι τις 15:00, ώρες δηλαδή που αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΟΤΕ έρχεται στα Γιάννενα για την ακρόαση του συναδέλφου, με σκοπό την απόλυση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ