Καταδικασμένοι στο σκοτάδι οι κάτοικοι του Καναλίου

KANALI_SKOTADIΣε…μαύρα μεσάνυχτα έχουν καταδικαστεί δεκάδες κάτοικοι και επιχειρηματίες στο Κανάλι Πρέβεζας. Για περισσότερο από ένα μήνα η παραλιακή ζώνη είναι βυθισμένη στο σκοτάδι.

Ούτε η τριτοκοσμική εικόνα όμως, ούτε οι συνεχείς κι απολύτως δικαιολογημένες διαμαρτυρίες συγκινούν τη Δημοτική Αρχή και τον καθύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο ώστε να ασχοληθούν με το θέμα και να δώσουν λύση.

Από τη μία οι εορταστικές φανφάρες, με το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και τα τεράστια δέντρα που φωτίστηκαν στο έπακρο και από την άλλη οι αλλαγές που «μαγειρεύονται» στο σχήμα των αντιδημάρχων φαίνεται ότι δεν αφήνουν χρόνο στους υπεύθυνους να ασχοληθούν με τα μικρά και καθημερινά προβλήματα των πολιτών που τους τίμησαν με την ψήφο τους.

Έτσι κάτοικοι κι επιχειρηματίες του Καναλίου πέρασαν στο σκοτάδι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και παρότι έρχονται τα Φώτα… φως δεν πρόκειται να δούνε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Pamepreveza.gr ο ηλεκτρολόγος που κάλυπτε την περιοχή είναι απλήρωτος από το Δήμο εδώ και πολλούς μήνες. Έτσι διέκοψε την παροχή κάθε υπηρεσίας.

Ακόμη και την έκκληση των κατοίκων να αποκαταστήσει την βλάβη και να καλύψουν το κόστος οι ίδιοι δεν ενέδωσε όπως αναφέρουν οι ίδιοι.

Και μπορεί ο ηλεκτρολόγος να έχει χίλια δίκια, όμως αυτό που προξενεί εντύπωση είναι η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, η οποία απαξιώνει ακόμη και να απαντήσει για τους ακριβείς λόγους που έχουν βυθίσει στο σκοτάδι το Κανάλι.

Η αδιαφορία αυτή γίνεται πλέον περίεργη και η υποκρισία περισσεύει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ