Καρφώματα και προτάσεις..

aris kiriazis

aris kiriazis

H υπόθεση που ανέκυψε με τις συνδέσεις των κατοίκων στο Πέραμα, είναι μία από τις αμαρτίες του παρελθόντος… Και οι πιο αντικειμενικές απόψεις στο Δημοτικό Συμβούλιο ακούστηκαν από την παράταξη «Γιάννενα Τώρα».. Ο Άρης Μπαρτζώκας και ο Κώστας Κυριαζής είναι από τα πρόσωπα που αναδείχθηκαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές..

Δεν κουβαλάνε φέουδα και τσιφλίκια και ήταν απ’ αυτούς που το θέμα του Περάματος το είχαν θέσει και παλιότερα, χωρίς τότε να υπάρξει απάντηση!!!

Κι αυτή την φορά έκαναν την κριτική τους, με τον Άρη Μπαρτζώκα να καρφώνει στην κυριολεξία τον Κώστα Γκόγκο, μετά την τοποθέτηση του δεύτερου, ο οποίος ουσιαστικά είχε αδειάσει τον δήμαρχο…

«Αν κάποιος δεν γνώριζε κανέναν μας θα νόμιζε ότι ο Κώστας Γκόγκος είναι δημοτικός σύμβουλος σε κάποια από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης… Πέφτω από τα σύννεφα», είπε χαρακτηριστικά!

Ο Κώστας Κυριαζής πρότεινε μεταξύ των άλλων να συμπληρωθούν οι φάκελοι των κατοίκων του Περάματος με ευθύνη και με δαπάνη της ΔΕΥΑΙ, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος ως μηχανικός, προσφέρεται να δουλέψει εθελοντικά…

Η Δημοτική Αρχή βρέθηκε πολλές φορές σε δύσκολη θέση, πράγμα που κάποιοι πιθανόν είχαν υποψιαστεί και φρόντισαν να απουσιάζουν.

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ