Καρδαμίτσια: Η Λαική Αγορά έγινε πάρκινγκ

agora lak

agora lak

Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και οδηγούν στην απαξίωση και το κλείσιμο την Λαική Αγορά στα Καρδαμίτσια, αναλύει ο Πολιτιστικός Σύλλογος σε ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο, ζητώντας παράλληλα να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Η Λαική Αγορά ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν λίγους μήνες, τον περασμένο Μάιο. Οι πωλητές που εγκαταστάθηκαν ήταν μόλις 11 παρότι υπήρχε πρόβλεψη για τριάντα.

Πέρα από αυτό, ξεκίνησε το έργο στην οδό Κοσμά Αιτωλού, στον βασικό δρόμο που οδηγεί στο χώρο της λαικής, ο οποίος επί πέντε μήνες μένει κλειστός.

Αποτέλεσμα είναι η Λαϊκή σιγά σιγά να φυλλοροεί , οι πωλητές να φεύγουν, οι κάτοικοι να απογοητεύονται και να την εγκαταλείπουν και σήμερα να έρχονται μόνον τέσσερεις πωλητές και ο χώρος να μετατρέπεται σε παρκινγκ φορτηγών και λεωφορείων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος θέτει μία σειρά απο ερωτήματα και ζητά από τον Δήμαρχο να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα της Λαικής καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι ενδιαφέρον και όχι χρήματα και να ολοκληρωθεί το έργο στην οδό Κοσμά Αιτωλού ώστε να κλείσει μια πληγή στην καρδιά του οικισμού.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ