Καρατομήσεις και βολέματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

panepistimiako nosokomeio

Δριμύ κατηγορώ προς τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και κυρίως τον Διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος εξαπολύει η παράταξη «Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση» με αφορμή τις καρατομήσεις και τα βολέματα!

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση οι διοικητικές παρεμβάσεις εξαντλούνται στις ΕΔΕ, τις φωτογραφήσεις εθελοντών… νοσηλευτών και στις βιντεοσκοπήσεις ασθενών που βγαίνουν από τη ΜΕΘ!

«Αντί ο Διοικητής να επιβραβεύσει και να εμψυχώσει το προσωπικό, το διχάζει, το παροπλίζει και το απογοητεύει, αναλαμβάνοντας ο ίδιος ρόλο Δερβέναγα στο Βιλαέτι του Πανεπιστημιακού με πρωτοπαλίκαρο το ίδιο πρόσωπο. Τον εκπρόσωπο της ΔΑΚΕ, ή τον πρόεδρο του….. συλλόγου των εργαζομένων, ή  τον εκπρόσωπο τύπου της διοίκησης του.

Είναι λυπηρό και απογοητευτικό», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Τονίζεται πως στο νοσοκομείο ουδέποτε έχουν ξανασυμβεί τέτοιες καρατομήσεις και βολέματα και επιρρίπτονται οι ευθύνες στον διοικητή για τον οποίο μοναδικό προσόν είναι να είναι κάποιος Δακίτης.

Θέτει δε συγκεκριμένα ζητήματα όπως:

-Ποια είναι αλήθεια η αιτιολογική βάση αυτών των μετακινήσεων και πόσο στέκει το επιχείρημα «….λόγω εκτάκτων λειτουργικών αναγκών που προέκυψαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19..”,

-Τι σχέση έχει η εκδικητική καρατόμηση των 2 Τομεαρχών της Ν.Υ. με το Covid-19..?

-Τι σχέση έχει η μετακίνηση σε άλλον Τομέα των Τομεαρχών του 1ου& 5ου Τομέα με το Covid-19..?

-Τι σχέση έχει η εκδικητική καρατόμηση της Προϊσταμένης της Ογκολογικής με το Covid-19..

 -Τι σχέση έχει η εκδικητική καρατόμηση της Προϊσταμένης των ΤΕΙ με το Covid-19..?

-Τι σχέση έχει η εκδικητική καρατόμηση της Προϊσταμένης Οφθαλμολογικής με το Covid-19..?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ