Καμμένος: Σχέδιο αναβίωσης του Αλβανικού εθνικισμού

alv stratiotes

alv stratiotes

Ευρύτερο σχέδιο αναβίωσης του Αλβανικού εθνικισμού βλέπει ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, πίσω από την φωτογραφία των επτά νεοσύλλεκτων που έκαναν το σήμα του «Αλβανικού αετού» στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου.

Το σχέδιο αυτό, σύμφωνα με τον Υπουργό, εκφράστηκε και από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα για τους Τσάμηδες.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, δήλωσε κατηγορηματικά ότι τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά στις Ένοπλες Δυνάμεις και γι’ αυτό έχει διαταχθεί να γίνει λεπτομερής έρευνα και με εντολή του ιδίου να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους νεοσύλλεκτους.

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως οι ποινές θα επιβληθούν βάσει του στρατιωτικού κώδικα και υπενθύμισε τη στάση του ότι επί πρωθυπουργίας Σημίτη, διαμαρτυρόταν για τις αθρόες ελληνοποιήσεις Αλβανών, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.

Ο κ. Καμμένος ολοκλήρωσε επί του θέματος, λέγοντας ότι όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας, καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του.

Σημειώνεται ότι την υπόθεση των επτά της φωτογραφίας διερευνά ο στρατιωτικός εισαγγελέας Ιωαννίνων.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ