Καμία είδηση για την Ήπειρο…

mitsotakis st

Οι απαντήσεις που έδωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για δύο μείζονα θέματα της Ηπείρου, δεν περιείχαν τελικά καμία είδηση.

Η ερώτηση, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου της Θεσσαλονίκης έγινε από την Βίλιαν Στασινού (Βήμα Τηλεόραση) και αφορούσε στην επέκταση της Ιόνιας μέχρι την Κακαβιά και την σύνδεσή της με τα παράλια καθώς και σε αναπτυξιακά κίνητρα για νέες επενδύσεις.

Το πρώτο αποτελεί μείζον θέμα για την περιοχή καθώς οι δύο οδικές αρτηρίες παραμένουν στα χαρτιά για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Και ο Πρωθυπουργός περιορίστηκε να πει ότι του αρέσει να μιλάει όταν έχει κάτι συγκεκριμένο να πει, γεγονός που στην παρούσα περίπτωση δεν έγινε, καθώς αυτό το «συγκεκριμένο» η χρηματοδότηση δηλαδή δεν υπήρχε.

Είπε ωστόσο ότι είναι σε πολύ τακτική επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη και ενημερώνεται διεξοδικά για τα θέματα της περιοχής ενώ υποστήριξε ότι υπήρξαν πολύ σημαντικά οφέλη από τα μέτρα που ελήφθησαν για να σταματήσουν οι παράνομες ελληνοποιήσεις στο γάλα και τα αγροτικά προϊόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ